Welkom op onze website!

“Aan tafel komen wij samen. Hier is het dat wij elkaar verhalen vertellen, lief en leed met elkaar delen en genieten van elkaars gezelschap. Kortom, aan tafel wordt geleefd!”

Sinds vandaag zijn we live met onze website waar wij echte houten tafels aanbiedien van hoogwaardige kwaliteit en met een tijdloos karakter! U kunt maar beter zorgen dat deze tafel bij u past… want u vindt hier een tafel voor het leven! Met de unieke ontwerpen, strakke lijnen, stoere en robuuste materialen en eigenzinnige vormen maken wij kenmerkende en unieke producten. Natuurlijk kunt u ook met uw wensen bij ons terecht! Wij maken graag een tafel voor u op maat. Van eettafel tot salontafel. Ook het onderstel is naar wens aan te passen. Wilt u een V-vorm, of toch liever een A- of U-vorm? Laat ons uw wensen weten en wij maken voor u een tafel met karakter die zeker de moeite waard is om te bekijken.

Kom regelmatig eens op onze website terug om de ontwikkelingen in de gaten te houden! Tafel en Meer; kracht, karakter en eerlijkheid…

By |2015-04-23T19:44:57+01:00april 23rd, 2015|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Welkom op onze website!

About the Author:

Test