Over ons2018-12-07T11:59:42+01:00

‘Aan tafel komen wij samen’

Aan tafel komen wij samen. Hier is het dat wij elkaar verhalen vertellen, lief en leed met elkaar delen en genieten van elkaars gezelschap. Kortom, aan tafel wordt geleefd!

Wij bieden echte houten tafels aan van hoogwaardige kwaliteit met een tijdloos karakter. Deze tafel moet bij u passen, oftewel… een tafel voor het leven. Unieke ontwerpen, strakke lijnen, stoere materialen en eigenzinnige vormen kenmerken onze producten. En daarbij luisteren wij naar de wensen van de klant. Het resultaat is een bijzonder krachtige collectie, met karakter, die zeer zeker de moeite waard is om te bekijken.

Eerlijk materiaal. Authentieke producten, op maat gemaakt.

Wij maken eiken houten tafels in verschillende afwerkvormen, onderstellen en formaten. Enthousiasme en meedenken in de wensen van de klant staat bij ons centraal.

Direct contact

De denkers achter Tafel en Meer

Tino Schindeler
Tino SchindelerEigenaar, meubelmaker
Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de meubelindustrie was ik toe aan een nieuw avontuur.
Voorheen was ik vooral actief binnen het vakgebied Sales en gaf ik leiding aan diverse verkoopteams. In mijn vrije tijd hield ik me steeds vaker bezig met het maken van meubelen. De stap naar een eigen bedrijf is dan zo gemaakt. Belangrijk voor mij is dat ik producten verkoop waar ik voor de volle 100% achter sta. Producten die eerlijk zijn en zich onderscheiden van andere meubelen in kwaliteit en karakter.
Netty Schindeler
Netty SchindelerEigenaar, adviseur
Naast haar fulltime baan is zijin het weekend werkzaam in de zaak. Klanten ontvangen en adviseren in een gemoedelijke sfeer van thuis uit en persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.
Webwinkel keurmerk

Wij staan klaar om uw perfecte tafel te ontwerpen!

Contact!